Hypoteční banka mění podobu poboček, budou se inspirovat českými domovy

Hypoteční banka představila zcela nový a v českém prostředí unikátní projekt podoby svých poboček. Místo klasické banky čeká na klienty moderní domácí prostředí, které se svým vzhledem maximálně přibližuje bydlení českých rodin. Prvním takovým místem se stala sedmadvacátá pobočka Hypoteční banky, slavnostně otevřená v Ústí nad Labem.

"Hypoteční banka si zakládá na tom, že je dlouhodobým inovátorem
na českém trhu. S novinkami proto chceme přicházet nejen v oblasti produktů a služeb zákazníkům, ale i v designu míst, kde se s klienty setkáváme. Při vytváření nové podoby pobočky jsme se ostatně inspirovali nejen odbornými studiemi, ale i náměty klientů,"
 řekl Bohdan Suchánek, ředitel odboru marketingové komunikace Hypoteční banky.

Po konzultacích s architekty nakonec vznikl v českém prostředí výjimečný projekt, který jistě zpříjemní klientům jejich návštěvu banky.

V současné chvíli provozuje Hypoteční banka celkem 27 poboček ve všech regionech České republiky. Navíc je zastoupena prostřednictvím
22 poradenských míst, která provozují externí partneři. Hypoteční úvěry zpracovává také přes devět tisíc nezávislých finančních poradců.

Datum: 23.10.2012 14:27:00