Čím větší úvěr, tím nižší úroková míra. To je Australská hypotéka

Tak zvaná Australská hypotéka, nejnovější produkt Hypoteční banky, spočívá
v jednoduchém principu: čím víc peněz si klient půjčí, tím vyšší bude také sleva, kterou dostane ze základní úrokové sazby.

Další výhodou australské hypotéky je sleva

za sjednání hypotečního úvěru, který klienti
s úvěrem ve výši 70% zástavní hodnoty nemovitosti vůbec neplatí a klienti s 85% platí pouze 2900,- Kč.

"Naše podzimní kampaň je dokladem toho, že banka může být nejen přátelská a férová ke klientům, ale že s ní může být i zábava. Ke kampani
k australské hypotéce proto samozřejmě patří klokani, a navíc trocha vtipu
a mystifikace..." říká Kateřina Krásová, tisková mluvčí Hypoteční banky.

Všichni noví klienti Hypoteční banky, kteří si Australskou hypotéku sjednají do 30. listopadu 2012, mohou získat slevu až 0,4 % z úrokové sazby. Výše slevy se přímo řídí výší úvěru - do jednoho milionu korun se klientovi odečte 0,1 % z úrokové sazby, u hypotéky ve výši 1 až 2 miliony 0,2 %. Slevu 0,3 % získají ti, kteří si vezmou hypoteční úvěrÚvěr, jehož splacení je zajištěno zástavním právem k nemovitosti. Jako zástava se obvykle využívá financovaná nemovitost, ale lze ručit i jiným objektem. Existují dva typy hypotečních úvěrů. Účelová hypotéka, která je určená na financování nemovitosti a neúčelová hypotéka (tzv. americká hypotéka), kdy lze úvěr použít na financování čehokoliv. od dvou do tří milionů korun. Nejvyšší sleva, 0,4 %, čeká na zákazníky s úvěrem nad tři miliony. Akce se týká všech nových hypotečních úvěrů s pětiletou fixací.

Datum: 23.10.2012 14:23:00